Ervaringen van Ilse & Steven met de Leren Masseren cursus

Ilse en Steven zijn in oktober begonnen met het volgen van Leren Masseren. Ten tijde van deze vragen hadden ze 4 van de 6 routines van de online cursus doorlopen. Omdat ze me een leuke mail stuurden vroeg ik of ze een korte review wilden schrijven en hun ervaringen wilden delen.

Hier zijn ze:

Vraag: Waar heeft de cursus jou of jullie mee geholpen in de relatie?

Door de coronacrisis werken we sinds maart allebei van thuis uit. We hebben dus in principe wel veel tijd voor elkaar, maar we weten niet altijd wat te doen. Vaak resulteert dit in avonden voor de tv. Daarom zijn we enthousiast over deze massagecursus. We kunnen op die manier iets nieuws proberen waardoor onze date nights meer betekenis krijgen en intiemer aanvoelen.

Vraag: Wat zijn jullie ervaringen tot nu toe?

Het is gezellig, intiem. Het is leuk om de verschillende technieken toe te passen en elkaar hiermee te verwennen. Je leert wat je partner leuk vindt, daar kan je dan meer de focus op leggen. Er hangt een positieve, ontspannen sfeer tijdens het masseren. Dit wekt de liefde zeker opnieuw op en geeft onze relatie een boost.

Vraag: Had je al ervaring met masseren hiervoor?

Ikzelf heb reeds ervaring met masseren aangezien ik een massagecursus volgde en ook enkele maanden heb gemasseerd bij een thermencomplex. De aanpak is compleet anders. In het thermencomplex vertelden ze mij dat tijd geld is, dus te traag masseren is ‘not done’. Ze noemden dit zelfs saai.

Daarom ben ik blij met deze massagecursus. Hier ligt de focus op rust, ontspanning en het creëren van een bubbel met je partner. Ik heb zelfs al enkele ontspannende nieuwe technieken geleerd, dus dit is een extra pluspunt.

Vraag: Voor wie is de cursus geschikt?

De cursus is erg geschikt voor koppels met meer of minder ervaring met masseren. Sander neemt de tijd om alles goed uit te leggen en de massagetechnieken zijn goed zichtbaar op de filmpjes. Steven en ik maken meer tijd voor elkaar en zijn nog dichter naar elkaar toegegroeid door het masseren.

Door één op één zo een intiem moment te beleven, leren we elkaar steeds beter kennen. Je leert wat je partner fijn vindt en je kan hem of haar verrassen met een deugddoende massage. Ik kan het iedereen aanraden.


Wil je net als Ilse en Steven dichter naar elkaar toegroeien in je relatie?

Start dan vandaag met Leren Masseren.

Picture of Sander Verkade

Sander Verkade

Sander Verkade is de oprichter en hoofdcoach van Leren Masseren.
Social

Bestel de massagecursus vandaag

Met de 'Leren Masseren' massagecursus kunnen jij en je partner leren hoe je een geweldige massage geeft. Het enige wat je hoeft te doen is de voorbeeldvideo's samen te kijken en mee te masseren.
Scroll naar boven